Handels- og leveringsbetingelser

 

1. Nærværende aftale

Nærværende aftale er et juridisk dokument, der beskriver købers og Dansk Værktøjs Salg A/S rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de tjenester, som Dansk Værktøjs Salg A/S formidler gennem ecommerce.dynamicweb.dk.

a. Nærværende aftales virkning

Når køber benytter Dansk Værktøjs Salg A/S tjenester, erklærer køber med markering af feltet, "jeg har læst og accepteret Dansk Værktøjs Salg A/S vilkår" sig indforstået med betingelserne i nærværende aftale.

2. Reklame

Som kunde hos Dansk Værktøjs Salg A/S modtager køber løbende nyhedsbreve og tilbudsbreve.

Køber kan til enhver tid afmelde denne tjeneste.

3. Handler

Alle køb hos Dansk Værktøjs Salg A/S sker med kreditkort direkte til Dansk Værktøjs Salg A/S. Dog er det også muligt at oprette en konto. Køber kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Visa, JCB, American Express og Mastercard. Beløbet vil først blive trukket på kreditkortet, når varen er afsendt. Efter købet sendes en kvittering for købet direkte til købers e-mailadresse.

a. Rettigheder og forpligtelser

Køber anerkender, at Dansk Værktøjs Salg A/S ikke er, og ikke kan blive gjort ansvarlig for sælgers og købers adfærd eller for de varer, som sælger udbyder til salg eller levering via Dansk Værktøjs Salg services - uanset om sælger er en enkeltperson eller en forretningsdrivende.

b. Forsendelse

Levering foregår med GLS eller Danske Fragtmænd A/S. Levering er dag til dag, max 3 hverdage.

Forsendelse med fragtmand leveres i grundplan. Som udgangspunkt stilles ingen forsendelser uden kvittering for modtagelsen, dog kan køber gøre opmærksom på at varerne kan sættes ”uden kvittering”.

VITIGT: når der kvitteres for fragten ved fragtmanden, er det en kvittering for at man har modtaget varen i ubeskadiget tilstand. Hvis varen imod forventning er gået i stykker under fragten, så er det vigtigt at man IKKE kvittere for fragten. Transportskadet varer hæfter Dansk Værktøjs Salg ikke for.

VITIGT: Når varen modtages, skal køber straks foretage en passende grundig undersøgelse af varen. Hvis leverancen er utilstrækkelig eller mangelfuld, skal køber straks reklamere til Dansk Værktøjs Salg A/S. Hvis køber senere bliver bekendt med mangler, der trods omhyggelig undersøgelse ikke kunne konstateres ved levering, skal køber straks efter konstateringen af forholdet reklamere til Dansk Værktøjs Salg A/S. Hvis køber ikke reklamerer som foreskrevet ovenfor, mister køber retten til at fremsætte krav mod Dansk Værktøjs Salg A/S i anledning af det pågældende mangelfulde forhold.

Fortrydelsesret

Ethvert køb foretaget fra Dansk Værktøjs Salg A/S er omfattet af fortrydelsesret således, at køber inden for 14 dage fra modtagelsen af varen kan returnere varen , men kun såfremt varen er i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Ved specialfremstillede produkter bortfalder fortrydelsesretten fra det tidspunkt, hvor arbejdet på varen er påbegyndt efter din accept.
Køber kan fortryde købet ved at:

i. Nægte at modtage varen

ii. Overdrage varen til GLS/Danske Fragtmænd A/S

iii. Returnere varen til Dansk Værktøjs Salg A/S

Køber afholder fragtomkostninger ved returnering af varen direkte til Dansk Værktøjs Salg A/S, Køber skal, såfremt fortrydelsesretten udnyttes, give skriftlig meddelelse til Dansk Værktøjs Salg herom med angivelse af ordre- og varenummer samt kontonummer til brug ved refusionen af købesummen.

c. Reklamation og ombytning

Alle varer formidlet via Dansk Værktøjs Salg A/S er omfattet af købelovens almindelige reklamationsfrister, medmindre andet er aftalt.
Hvis den leverede vare er defekt, eller der er leveret en forkert vare, forpligter Dansk Værktøjs Salg A/S sig til at modtage og inden for rimelig tid behandle skriftlige reklamationer med meddelelser om fejl, herunder erstatte defekte og transportskadede varer og ombytte forkert leverede varer. Dansk Værktøjs Salg A/S forpligter sig ligeledes til at erstatte købers rimelige udgifter i forbindelse med returnering af varen.
Reklamationer afgivet inden for 2 måneder efter købsdato, eller efter at køber har opdaget manglen, anses for afgivet inden for rimelig tid, jf. herved købelovens § 81.
Produkterne fra Dansk Værktøjs Salg A/S er individuelt fremstillet. Der kan derfor opstå små nuanceforskelle i f.eks. størrelse, farve og forarbejdning.

d. Refusion

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, sker hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker ved bankoverførsel, og Dansk Værktøjs Salg A/S har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform ved oplysning om returnering af varer.

e. Omkostninger til betalingskort

PBS opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. Dansk Værktøjs Salg A/S har valgt at dække disse omkostninger.

4. Ansvar og almindelige betingelser

Dansk Værktøjs Salg A/S er ikke erstatningsansvarlig over for køber eller nogen tredjepart for indirekte skader eller følgeskader, for tab af data, avance, indtægter eller forretninger, hvordan det end måtte være forårsaget (hvad enten som følge af uagtsomhed eller misligholdelse af nærværende aftale eller på anden vis), selv om et sådant tab eller en sådan skade kunne forudses af Dansk Værktøjs Salg A/S, eller Dansk Værktøjs Salg A/S var gjort opmærksom på, at muligheden derfor forelå.

a. Force majeure

Dansk Værktøjs Salg A/S er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af sine forpligtelser i henhold til nærværende aftale, der skyldes faktorer, som Dansk Værktøjs Salg A/S ikke er herre over.

b. Ændringer i nærværende aftale

Dansk Værktøjs Salg A/S forbeholder sig ret til at foretage ændringer i nærværende betingelser. Dansk Værktøjs Salg A/S forpligter sig til i forbindelse hermed at informere kunderne sådanne ændringer.

5. Forsendelsesomkostninger:

KG: KR: Distributør :
0 - 20 40,00 GLS PakkeShop
0 - 30 40,00 GLS Erhverv
0 - 1 51,00 GLS Privat
1 - 5 73,00 GLS Privat
5 - 10 79,00 GLS Privat
10 - 15 89,00 GLS Privat
15 - 30 128,00 GLS Privat
31 - 250 266,55 Danske Fragtmænd A/S
251 - 500 374,00 Danske Fragtmænd A/S
501 - 999 700,00 Danske Fragtmænd A/S

Fragt priser er excl. moms.

OBS: Ikke brofaste øer er prisen højere (ring evt og hør nærmere).

Designed by Co3